Що відбувається при видаленні облікового запису?
При видаленні облікового запису дані на дисках, що знаходяться в папках віддаленого профілю, будуть недоступні з іншої облікового запису. Також не будуть доступні і онлайн-дані, прив'язані до облікового запису, яка буде видалена.
Що зникає під час видалення облікового запису?
Видалення облікового запису необоротне. Разом з ним буде безповоротно видалено таку інформацію: ігри, профіль спільноти, подарунки, предмети в інвентарі, засоби гаманця та інші дані, пов'язані з вашим обліковим записом.
Що буде, якщо видалити обліковий запис?
Якщо видалити обліковий запис, всі пов'язані з ним дані, включаючи електронні листи, контакти та налаштування, також будуть видалені. Важливо! Деякі з цих дій можна виконати лише на пристроях з Android 9 та пізніших версій.
Які дані видаляються під час видалення облікового запису?
Будуть втрачені всі дані та контент, пов'язані з акаунтом, у тому числі електронні листи, файли, календарі та фотографії. Ви не зможете користуватися сервісами Google, для яких потрібний обліковий запис (наприклад, Gmail, Диск, Календар або Google Play).