Як прибрати зараз грає у ВК?

Запустіть додаток VK Месенджер та натисніть Настройки в нижньому правому куті. Виберіть Конфіденційність → Хто бачить, що я маю онлайн. Встановіть відповідне значення. Воно дозволить вам або повернути, або приховати статус онлайн від інших користувачів.

Він розпізнається автоматично, якщо у вас встановлено офіційного клієнта соцмережі. Потім перейдіть на вкладку «Профіль» та відкрийте розділ «Конфіденційність». Натисніть на пункт «Хто бачить, що я онлайн» і виберіть один з варіантів: «Тільки я», щоб приховати час від усіх.

Для цього натисніть на рядок статусу у себе на сторінці та приберіть галочку «Показувати цю програму під час гри» або зайдіть в налаштування програми та заберіть аналогічну галочку там.

В особистому кабінеті VK ID перейдіть до розділу Безпека та вхід. Щоб скинути конкретну сесію, у блоці Інші сеанси натисніть потрібний сеанс → Завершити сеанс. Щоб завершити всі сеанси, окрім поточного, у блоці Поточний сеанс натисніть кнопку Завершити всі сеанси.

Перейдіть до Установки та відкрийте розділ Програма. Прокрутіть екран до медіа і натисніть Автопрогравання медіа. Виберіть відповідний варіант.

Як приховати чи повернути статус онлайн? Чи є режим «невидимки»?

  1. Запустіть програму VK Месенджер і натисніть Налаштування в нижньому правому куті.
  2. Виберіть Конфіденційність → Хто бачить, що я маю онлайн.
  3. Встановіть потрібне значення.

Відкрийте програму VK Messenger і натисніть «Налаштування» у нижньому правому кутку. Перейдіть до розділу "Конфіденційність" → "Хто може бачити мій онлайн-статус". Виберіть потрібний варіант .

Програму спільноти можна видалити у розділі Керування спільнотою – Програми. Гра або програма з каталогу може видалити будь-який адміністратор. Потрібно відкрити посилання vk.com/apps? act=apps&gid=ID_СООБЩЕСТВА та натиснути навпроти нього на хрестик.

Запустіть програму VK Месенджер і натисніть Налаштування в нижньому правому кутку. Виберіть пункт Конфіденційність → Хто бачить, що я онлайн. Встановіть потрібне значення. Воно дозволить вам або повернути, або приховати статус.онлайн» від інших користувачів.