Що таке заборонити повторне використання в Instagram?

Що означає заборонити повторне використання в інсти?

Управління повторним використанням медіафайлів у Instagram Якщо ви вимкнете можливість повторного використання, публікації та історії, створені раніше на основі ваших відео, фото або їх частин, залишаться в Instagram доти, доки ви не видалите вихідний контент.

Що означає заборонити використання в Instagram?

Тут ви можете: Натиснути Заборонити використання та підтвердити свій вибір. Ніхто не зможе створити новий ремікс із вибраним відео чи фото, проте це не вплине на існуючі ремікси, доки ви не видалите своє відео чи фото. Натиснути Дозволити використання та підтвердити свій вибір.

Що дає обмежений доступ до Instagram?

Якщо ви обмежите доступ для певної людини: Він не буде бачити, чи ви в мережі і прочитали ви його повідомлення. Нові коментарі до ваших публікацій, залишені цією людиною, будуть видно тільки йому. Ви зможете переглянути їх, натиснувши Показати коментар.

Що таке повторне відтворення у Instagram?

– Перші відтворення – число відтворень по одному від кожної людини, що переглянула, (зараховується відтворення від 1 мілісекунди і виключає повтори) – Повторні відтворення – кількість переглядів після першого відтворення знову зараховується кожен повтор від 1 мілісекунди і більше)