Чи можна заблокувати чужий обліковий запис у Instagram?
Блокуючи когось у додатку Instagram, ви можете заблокувати не тільки поточний обліковий запис цієї людини, але і всі інші його облікові записи, у тому числі ті, які він створить у майбутньому. Якщо ви підписані на кілька облікових записів одного власника, то зможете заблокувати їх лише окремо.
Що побачить людина, якщо я її заблокую у Instagram?
Люди не повідомляються, коли ви їх блокуєте . Коли ви блокуєте когось, ця людина не зможе знайти ваш профіль, публікації чи історію в Instagram.
Скільки разів потрібно поскаржитися на обліковий запис у Instagram, щоб його заблокували?
Навіть якщо система безпеки Інстаграма не обчислить вас відразу, для тимчасового або вічного блокування облікового запису достатньо однієї-двох скарг користувачів. Ви можете відповідати на запитання клієнтів у директі та коментарях, але намагайтеся не розпочинати діалог самостійно, особливо у коментарях під чужими постами.
Як виглядає профіль людини, яка тебе заблокувала в Instagram?
обліковий запис не відображається у списку передплат/підписів; ви не бачите stories, що публікуються користувачем; якщо інший користувач надсилає вам публікацію облікового запису, що заніс вас до чорного списку, то при відкритті повідомлення у вас буде відображатися повідомлення "Публікація недоступна".